Avonturen

Dé perfecte foto voor Skins Cosmetics

x

Skins Cosmetics kwam naar ons met de vraag of wij een beeld konden maken waarin de veelzijdigheid van hun assortiment werd getoond in één foto. Deze uitdaging namen wij uiteraard graag aan. We zijn van start gegaan met het uitwerken van verschillende moodboards om de richting te kunnen bepalen. Less is more kwam in dit geval niet van pas. We moesten wat anders bedenken en kwamen met verschillende ideeen. Deze ideeen sloten perfect aan bij de wensen Skins.

We zijn op zoek gegaan naar flatlay fotografie met een rustige, bij Skins Cosmetics passende uitstraling. We hebben gezocht naar de ideale balans tussen de compositie, de kleuren en het licht. De hectiek van fotoshoots met modellen is de dag dat we voor Skins aan het werk waren ingeruild voor de rust van stills fotografie. Uiterste concentratie was er natuurlijk nodig om de producten op de ondergrond goed te kunnen plaatsen, waarbij elke millimeter telde. Elk flesje parfum en elk potje creme werd met uiterste zorgvuldigheid behandeld.

x
x

Na een lange dag werken aan dé perfecte foto, volgde de beeldbewerking. Tijdens het optimaliseren van de foto hebben we de puntjes op de spreekwoordelijke I gezet. Reflecties werden perfect gemaakt, bepaalde glinsteringen benadrukt en alles werd uit de kast gehaald om het beeld de uitstraling te geven die de opdrachtgever van ons verwachtte. En met als voordeel dat onze studio een paar dagen heerlijk heeft geroken door de mooiste producten van Diptyque, Le Labo, Creed, Aesop en Byredo.