User cases

Fotografie voor POM Amsterdam

Pom

Het merk POM Amsterdam is een accessoire label die met name stijlvolle shawls voor vrouwen maakt. Het in beeld brengen van vakmanschap, kwaliteit en details waren belangrijke aspecten die werden benoemd toen onze studio werd benaderd. Inmiddels zijn we al meerdere seizoenen actief voor POM Amsterdam en verzorgen wij naast de productfotografie ook de sfeer, lookbook en modelfotografie. Deze foto's worden gebruikt op de webshop van POM maar ook op bijvoorbeeld de website van De Bijenkorf en als product placements in modemagazines. 

De reden waarom POM voor ons gekozen heeft? Ze zijn blij dat ze alle fotografie diensten onder één dak kunnen vinden. Dit scheelt qua planning en tijd, omdat we in een aantal dagen de productfotografie, lookbook fotografie en sfeerfotografie kunnen verzorgen. Heel efficient dus! Daarnaast betekent het ook dat de kwaliteit van de foto's en kleurechtheid volledig op elkaar afgestemd zijn. Zo ontstaat er een eenduidig beeld.

Pom
Tot in detail worden de prachtige sjaals gefotografeerd. De kleur en stof komen goed tot hun recht.

Voor alle shawls die in beeld worden gebracht nemen we een totaalfoto en een detailfoto. Nadat de beeldbewerking is voltooid leveren we de foto's in de juiste en gewenste formaten aan. Hierdoor heeft POM Amsterdam elk seizoen weer een ideale set foto's die voor e-commerce, print, social media en marketing ingezet kunnen worden. Het resultaat? Een optimaal converterende webshop, een laag retourpercentage en een duidelijk merkbeeld op alle kanalen.