Fotostudio Amsterdam

Als fotostudio voor mode, reclame, food en productfotografie is Studio Zelden één van de betere fotostudio's in Amsterdam en NL. Een zeer ervaren team met topfotografen, stylisten en beeldbewerkers. Voor elke klus de juiste samenstelling van gedreven vakmensen.

Full service fotostudio in Amsterdam

Onze fotostudio in Amsterdam beschikt over meerdere sets om te fotograferen. We hebben goede ruimte voor haar&make-up en ruimte voor het omkleden en natuurlijk alle benodigde apparatuur voor de meest uiteenlopende producties.
 

Ook hebben we een professionele keuken met voldoende ruimte voor uitgebreide foodstyling en foodfotografie. Naast de productievloer hebben we nog 120m2 kantoorruimte met flexplekken, 5G Wifi en goede koffie.

Fotostudio, fotoshoot, amsterdam

Bereikbaarheid

Studio Zelden is gevestigd aan de rand van Amsterdam, in Amsterdam West (vlakbij Amsterdam Sloten). De fotostudio is erg makkelijk bereikbaar via de A9, de A4 en de ring Amsterdam (A10), parkeren kan met het hele team gratis voor onze deur. Ook met OV zijn we goed bereikbaar per tram, metro en meerdere buslijnen en rijd je met de fiets vanuit Amsterdam centrum in zo'n 15 minuten naar ons toe.

fotostudio, modefotografie, amsterdam

Fotostudio in Amsterdam nodig?

Kom gerust eens langs om de opties te bespreken. We laten de fotostudio graag aan je zien!

 Eigen fotostudio  Kleine & grote oplages  Spoedservice