Modefotografie

We verzorgen high-end modefotografie voor grote én kleine modemerken en fotograferen dagelijks modecollecties voor campagnes, lookbooks en webshops. Van modelfotografie met een heel team tot productfotografie van kleding op paspop. We zijn flexibel in planning, schakelen direct en hebben snelle doorlooptijden.

Campagnefotografie voor modemerken

Wij verzorgen hoogwaardige campagneshoots en stills fotografie voor modemerken waarbij ons team een compleet creatief concept kan uitwerken die aansluit bij jouw merkpositionering en imago. Kijk eens in ons portfolio en zie wat er mogelijk is.
 

Onze fotostudio is gevestigd aan de rand van Amsterdam, is vanaf de snelweg en met openbaar vervoer zeer gemakkelijk bereikbaar en parkeren doe je gratis voor de deur. 

modelfotografie, campagnefotografie, studiozelden, bastiaanvanederen

Lookbook shoots en productfotografie

Ben jij als modemerk actief op het gebied van e-commerce? Wij verzorgen modelfotografie en lookbook shoots voor uiteenlopende modemerken en webshops. 

 

Bij ons kun je met een gerust hart je productfotografie van herenkleding, kinderkleding of dameskleding uitbesteden. En of je nu fotografie met model of zonder model wenst, het is allemaal mogelijk! Ook het scouten en organiseren van modellen, visagie en styling nemen wij graag voor onze rekening.

Ecommerce, lookbook, Mexx, StudioZelden

We helpen je graag!

We nemen graag een deel of de complete productie voor je uit handen. In ons team vind je de art-director, fotograaf, stylist en visagist die past bij jouw merk. Doordat we veel producties gezamenlijk draaien, vullen we elkaar perfect aan. Dit zie je terug in het resultaat!

 Eigen fotostudio  Kleine & grote oplages  Spoedservice