Modefotografie

Studio Zelden is een productiestudio en creative agency met een eigen studio van 250m2 in Amsterdam.
Onze liefde voor sterk fotografisch beeld voel je terug in elke stap die we zetten, technisch juist en geheel op maat bij het doel.
Digitaal of toch weer analoog, Nikon, Cannon en Hasselblad. Zonlicht, reflecties en studioflitsers.
Wij weten met alle technieken de juiste keuzes te maken voor dat gevoel waar we allemaal naar op zoek zijn. 

 

Campagnefotografie lookbook en editorial

Uniek beeld is essentieel voor elk merk.
De juiste crew, het juiste model, de juiste locatie.
De beleving van het merk en het doel van de content worden helder in beeld gebracht en uitgewerkt tot een soepel georganiseerde productie met visuele strategie. 

Zet ons in voor een volledige productie waarbij we beginnen met concept en art-direction of geef invulling aan een bestaand concept of briefing waarbij wij de uitvoering en productie op ons nemen en we ingezet worden voor bijvoorbeeld fotografie & beeldbewerking.
 

modefotografie, locatiefotografie, zuid-afrika, campagnefotografie, nickvantiem, studiozelden

Ecommerce modefotografie

Wanneer je met de e-commerce strategie geen concessies wilt maken op branding begrijpen wij heel goed hoe we kwaliteit met efficiency kunnen combineren.

 

Studio Zelden produceert e-commerce modelfotografie op lookbook niveau. We zorgen voor een heerlijk licht en een consistente beeldkwaliteit waarbij we met optimale capaciteit een flink aantal artikelen per dag kunnen fotograferen.
Dankzij onze flexibele planning is er altijd ruimte voor een shoot en kunnen we de beelden voorzien van juiste maten en bestandsnamen doorgaans binnen 3 werkdagen na de shoot alweer opleveren.

 

Je kan de hele productie bij ons neerleggen waarbij we zorgen voor volledige crew inclusief modellen, styling, haar- en make-up of besteed alleen enkele elementen bij ons uit zoals studio, fotografie en beeldbewerking.

Ecommerce, lookbook, Mexx, StudioZelden

Stills

Stills inzetten als gedeelte van je visuele strategie is ontzettend effectief. Doordat er geen modellen ingezet worden is de crew een stuk kleiner en is er een kleiner budget nodig voor het produceren van creative content.
Onze stills worden ingezet als toevoeging op campagnes, lookbooks of bijvoorbeeld social content.

stills, studiofotografie, modefotografie amsterdam, fashionfotografie

Wees welkom

Kom gerust een keer langs om kennis te maken in onze fotostudio in Amsterdam. We zijn makkelijk bereikbaar en parkeren doe je gratis voor de deur op ons eigen terrein.