paspopfotografie, productfotografie, kleding

Paspopfotografie

Wil je dat de pasvorm van je kleding zo goed mogelijk tot zijn recht komt? Vind je het belangrijk dat alle aandacht naar het kledingstuk gaat? Dan adviseren we je paspopfotografie met invisible man effect. Deze productfotografie van kleding is essentieel voor elk modemerk of webshop en geeft een clean beeld zonder poespas. Daarnaast zijn deze productfoto's ook goed te gebruiken voor social media, lookbooks en magazines.

Productfotografie op paspop

Voor productfotografie op paspop is werken we doorgaans met een team van 2 personen: De styliste zorgt voor een realistische en nette styling en onze productfotograaf zorgt voor consistent licht, kleurechtheid van de kleding en voor de beeldbewerking. We bieden altijd korte doorlooptijden. De foto’s zitten met een paar dagen in jouw mailbox. Ook leveren we de foto’s aan zoals jij dat wenst, in de juiste resoluties, bestandsformaten en catalogisering. 

productfotografie, paspop, kledingfotografie

Advies nodig? 

Ben je op zoek naar kwalitatieve productfoto's van jouw collectie? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op, we helpen je graag! 

 Eigen fotostudio  Kleine & grote oplages  Spoedservice