Reclamefotografie

Zoek je een fotostudio die goed schakelt tussen actiematig beeldmateriaal en conceptuele creaties? Wil je met beeld het juiste gevoel overbrengen om de consument te kunnen overtuigen? Wij maken effectieve en hoogwaardige reclamebeelden.

Veelzijdige fotostudio 

Maak gebruik van onze veelzijdige fotostudio of kies voor een externe shootlocatie.
Wil je een deel van de productie aan ons uitbesteden? Of heb je hulp nodig bij het uitwerken van je concept? Ook dan helpen we je graag verder. Onze reclamefotografen en beeldbewerkers hebben een bak aan ervaring en hebben o.a. beeld gemaakt voor: Mercedes, Coca-Cola, Melkunie, Danone, Red Band en vele anderen. 

Reclamefotografie, BK, Robertvendrig

Volledige reclameproducties 

Wij snappen wat spreekt, verkoopt en blijft hangen. Bovendien zijn we snel en flexibel: niet onbelangrijk in de reclamewereld. Ook zijn we sterk in het organiseren van volledige producties.
 

We kunnen ondersteunen in het vinden van locaties, het verzorgen van set design, het scouten van modellen en zorgen uiteraard ook voor alle andere faciliteiten, styling, visagie en natuurlijk optimale beeldbewerking.

Packaging, action, pantys, studiozelden. bastiaanvanederen

Waarom Studio Zelden?

We denken mee in efficiënte oplossingen, zijn stipt en planmatig, houden van heldere communicatie en halen alles uit de kast voor het gewenste eindresultaat.  

 1. Reclamebeeld, reclamefotografie, bureaudrop, RobertVendrig
  Reclamefotografie
 2. Senseo, reclame, robertvendrig, steventrippaers
  Reclamefotografie
 3. BK, reclame,
  Reclamefotografie
 4. redband, packaging, reclamefotografie
  Reclamefotografie