fbpx

Creatie en productie van creatieve content voor Agencies

Wij werken als verlengstuk voor agencies, waarbij we een betrouwbare partner zijn en uitvoering geven aan de creatieve producties.

Geen controle over je content?

Het doorvertalen van een big idea of creatieve brief in een efficiente en soepele creatieve productie, kan de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Bij ons kan je rekenen op korte lijnen, heldere communicatie, strak project management en value for money.

Creatieve kwaliteit

Gestroomlijnde oplevering

Creatieve en technische begeleiding

Over Studio Zelden

In een wereld waar diverse kanalen elkaar overlappen en verschillende contenttypes elkaar snel opvolgen , is het van cruciaal belang om controle te hebben over het volledige productieproces.

Bij Studio Zelden begrijpen we de uitdagingen waar moderne creatives en producers bij agencies mee te maken hebben bij het produceren van content voor hun klanten.

Wat klanten zeggen

Onze specialiteiten

We werken met fijn en schaalbaar team van ervaren specialisten.
Heldere communicatie, vakwerk en creativiteit zijn onze kernwaarden voor elke fase van het project.

Content Productie

Het produceren van content matrixes en mixed media content. Meestal een combinatie van stillls en bewegend beeld, afgemaakt met digital overlays.

Fotografie Productie

Fotografieproducties inclusief maatwerk voorbereiding, een voorstel met de best passende fotografen, in-house of locatieshoots, nabewerking en beeldmanipulatie.

Film Productie

Full-service filmproducties, van crew en gear t/m DOP’s en regie. We zorgen voor een doorvertaling en samen-stelling van het team dat past bij de briefing.

Digitale productie

Full digital producties, van 2d/3D productrenders of animaties, tot en met digital video edits op basis van stock-library’s aangevuld met AI.

Workflow?

1. Briefing & Offerte

We starten altijd met een projectvoorstel. Gebaseerd op een heldere briefing of projectomschrijving leveren we een plan van aanpak en een heldere offerte.

Zijn de wensen en mogelijkheden nog niet helemaal helder? Dan kunnen we meesparren en voorzien van ballparks om zo vorm te geven aan de start van een project.

2. Pre-Productie

We werken altijd met een productieboek dat de basis vormt van alle lopende informatie en keuzes. Van set-design tot castingvoorstellen en van crewkeuze t/m deliverables. Alles staat in het productieboek.

De pre-productiefase wordt afgelosten met een PPM/Pre-Production Meeting waarin de laatste details worden vastgezet en besproken, zodat iedereen op één lijn ligt voor de productie.

3. Productie

In de productie komt alles samen. De set, in onze studio of op locatie, de crew, gear en de shotlist. Tot- en met de catering. Alles loopt op de productiedag(en) volgens plan. Bij een digitale productie werken we hetzelfde alleen dan zonder fysieke set.

4. Post Productie & Levering

Onze dedicated post-producer zorgt voor een strakke organisatie in de nabewerking en oplevering. Alle elementen, afhankelijk van het type productie, worden verzorgd. Jullie creative en/of klant kan ook hier aanwezig zijn bij key-moments zoals beeldkeuze of grading.

Er zijn meerdere feedbackrondes mogelijk. We zorgen er altijd voor dat het project wordt opgeleverd zoals verwacht.

Waarom Studio Zelden?

Altijd
enthousiast

Altijd
binnen budget

Altijd
binnen deadline

Opportunity Scan

Samen staan we sterk. En halen we het beste uit elkaar naar boven. Dit is zo in elke relatie, zo zien we dat ook in onze agency partnerships.

Met Studio Zelden als verlengstuk kan je een breder spectrum aan services aanbieden aan je klant. Benieuwd naar een frisse blik op deze mogelijkheden? Laat ons dan een scan doen op de kansen die wij zien liggen voor jullie klant.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.